Antikristus saapuu Georgiaan

Helmikuussa 2016 georgialainen Internet-sivusto ”Zneoba” julkaisi tänä vuonna (2018) tuonilmaisiin siirtyneen arkkimandriitta Lazarin (Abashidze) kirjeen ”Antikristus tulee Georgiaan”.

Kirkossamme uskovaiset ja jopa jotkut papitkin saarnaavat, että uskonnollinen ”valaistuminen” tai uudelleensyntymä lähestyy. He sanovat, että kristityille koittaa kirkas aika: he sanovat, että viimeisinä, apokalyptisina aikoina antikristus hallitsee kaikkialla maailmassa, mutta hän ei koskaan tule Georgiaan jne.

Vaikka he olisivat kuinka ihastuneita näihin mukaviin ja suloisiin uniin ja käyttäisivät aikaansa kirkkojen ja inspiroivien paikkojen ulkonaiseen järjestelyyn (tuota mahtavaa aikaa odotellessaan), suuri osa papistoa ja maallikoita ei edes huomaa (eikä ehkä haluakaan huomata), kuinka antikristuksen henki saapuu Georgiaan ja juurtuu ihmisten sieluihin ja alkaa hallita kaikilla elämänalueilla.

Esimerkiksi ”seksuaalivalistuksen” opetusohjelmat otetaan käyttöön kouluissa samaan aikaan kun kansallisen historian kursseja peruutetaan. Valtavat rahavirrat tulvivat Georgiaan itse saatanan povesta Euroopassa, jotta nämä ohjelmat otettaisiin käyttöön!

Mitä tämä tarkoittaa? Jokainen, joka tarkastelee lähemmin tätä projektia, jota kutsutaan ”seksuaaliopetukseksi”, tai katsoo uusia oppikirjoja, voi selvästi havaita niiden luojan halun: tarkoitus on, että lapsi varhaisimmista ikävuosistaan asti alkaa oppia kaikenlaista seksuaalista turmeltuneisuutta. Niiden tavoite on tehdä himollisesta nautinnon etsinnästä elämän tärkein päämäärä.

Kauhistuttava ja julma vaino ihmisen omaatuntoa, moraalisia arvoja ja hengellisyyttä vastaan on alkamassa.

Mutta mihin maailman poliitikot tarvitsevat tällaista? Miksi he kuluja säästämättä käyttävät valtavia rahasummia ostaakseen sekä vanhempien että lasten omantunnon?

Koska nyt kaikkialla maailmassa on meneillään tehokas työ, jotta antikristuksen tulolle saadaan tasoitettua tie. Näiden kaikkien ohjelmien johdossa ovat itse pimeät voimat.

Ne pitävät tärkeimpänä tehtävänään luoda jonkinlainen yleinen maailman järjestys; valmistaa ihmiset siihen, että heillä on kaikki samat mielenkiinnon kohteet, kaikki samat himot, kaikki samat halut – koska ainoastaan silloin on mahdollista esitellä maailman johtaja ja hallita koko ihmiskuntaa. Vasta silloin paholainen pystyy toteuttamaan muinaisen unelmansa: että koko ihmiskunta palvoo häntä herra jumalana.

Tehdäkseen tämän niiden täytyy pyyhkiä ihmisistä pois kaikki – yksilöllisyys, ylevä ajattelutapa ja ideoiden ja hengellisyyden yleinen elämä.

Moraaliton ihminen, joka ei tunne omaa isänmaataan, eikä tiedä esi-isiensä kokemuksista eikä hengellisistä rikkauksista – ihminen, joka etsii ainoastaan ohimeneviä nautintoja ja elää ainoastaan hetkessä – tämä on parasta mahdollista materiaalia luoda sellainen ihminen, joka voidaan passiivisena alistaa uuden maailman järjestyksen yleiselle mielipiteelle.

Ihmispersoona, jota voidaan tiukasti hallita, jolla ei ole ideoita, eikä sielua. Hän on valmis karistamaan yltään kaikki nämä asiat, jotta hän saisi vapauden kaikesta: vapauden omastatunnostaan, häpeäntunteestaan, moraalisista rajoitteistaan. Hän on valmis maksamaan vapaudesta, tekemään syntiä oikeuksiensa eteen, hemmottelemaan lihaa tämän ”maallisen paratiisin” hyvyyksillä ja rellestämään teknologisissa materiaalisissa mukavuuksissa tuntematta lainkaan omantunnon tuskia.

Tämän kaiken muun ohella oletetaan, että tämän ihmisen täytyy pysyä uskonnollisena – antikristus toivoo, että ihmiset kumartavat häntä – ei ainoastaan lahjakkaana ihmisenä vaan jumaluutena.

Hänen taustallaan seisovat pimeyden henget, jotka janoavat palavasti jumalallista palvontaa.

Mutta tämän uskonnollisuuden tulee olla maallista (kokonaan vapaata Kirkon vaikutuksesta), eikä se tunne mitään Totuutta – vain mystisen korvikkeen, joka muistuttaa hämärästi totuutta.

Näin ollen tämän uuden yhteiskunnan luomiseen tarvitaan kolmea asiaa: ekumeeninen uskonnollisuus (uskonto ilman armoa), moraalittomuus (ihminen, jolta on kadonnut omatunto) ja repeämä siinä yhteydessä, joka on hänellä oli entiseen moraaliseen ja hengelliseen kulttuuriinsa (yhteiskunta ilman historiaa).

Kolmatta asiaa tarvitaan, sillä kansallinen tunne, joka usein saadaan esi-isiltä, rikastuttaa ihmistä todellisella viisaudella, opettaa häntä palaamaan isiensä luo ja seuraamaan niitä, jotka ovat hengellisesti korkealla, moraalisia arvoja jota he ovat aina arvostaneet. Mutta tämä vankka perustus – viisauden ja moraalin perusta – täytyy tuhota.

Niinpä ihminen alkaa muistuttaa lehteä, joka on revitty omilta juuriltaan ja joka myrskyisten ja mutaisten vesien riepoteltavana, yhdessä tuhansien muiden itsensäkaltaisten lehtien, valuu kohti pimeää syvyyttä.

Jos tämä ohjelma hyväksytään kouluissamme, silloin Georgia poltetaan juurilleen helvetin tulessa!

Muutamassa vuosikymmenessä Georgia astuu Sodoman ja Gomorran polulle ja epäilemättä lopulta jakaa heidän kohtalonsakin. Ei ole sattumaa, että he pyrkivät ruokkimaan pienokaisia tällä yksinkertaisella myrkyllä, myrkyttääkseen heidän sielunsa. He laittavat toivonsa uuteen sukupolveen.

Nyt kaikki riippuu meistä, ja mikä on kaikista kauhistuttavinta on se, että ihmiset ovat hiljaa. Papit ja papisto ovat hiljaa ja vain harvoin kuulet varoittavan äänen. Jos he eivät huuda ääneen ja varoita tästä lähestyvästä vaarasta, jos he eivät protestoi, jos he eivät herätä kristittyjä taistelemaan tätä pahaa vastaan, jos he eivät tiukkojen lakien avulla saata järkiinsä niitä ihmisiä, jotka ovat luopuneet Kristuksesta – silloin ovi aukaistaan apposen avoimeksi ja punainen matto levitetään, että antikristus voi tulla Georgiaan.

Jumalan pelko on viisauden alku (Psalmi 110). Ja vapautus pelosta on alku massamielettömyydelle!

Arkkimandriitta Lazar (Abashidze) + 2018

—————————————————————

Käännös englanninkielisestä käännöksestä, jonka tehnyt nunna Cornelia (Rees)

Lähde: http://orthochristian.com/92430.html

Tagged , ,